Hai să facem cunoștință.

Te salut cu drag,

Sunt Andreas Elgard Jensen, nascut Andreeas Novacovici, un om care a fost crescut și educat în sistemul de protecție al copilului.
Sunt lucrător de tineret, formator  și asistent social din România, activist pentru drepturile omului, în special în domeniul anti-bullying, pentru care am creat un proiect  pentru implicarea tinerilor și a părinților în lupta împotriva hărțuirii în România și pe care îl voi lansa în luna septembrie 2018.

 

De asemenea, sunt membru al comitetului național de coordonare al programului No Hate Speech Movement Romania – combaterea discursului instigator la  ură, dezvoltat de  Consiliul Europei.

Am înfințat  Youhub Association Romania, asociația  care va dezvolta proiecte și programe de incluziune socială prin artă, anti-agresiune și pentru combaterea discursurilor instigatoare la  ură în România.

Despre Youhub Association aici –>> http://www.youhub-association.org

În decembrie 2017 am fost aes președintele Consiliului Tinerilor Instituționalizați, structură unică în Europa pentru reprezentarea copiilor și a tinerilor abandonați și instituționalizați din România.

Mai multe despre consiliu aici

—>> http://consiliultinerilor.ro

Cred că educația este cheia care va deschide ușa oportunităților și singura garanție pentru o viață independentă.

 

If you LOVE it, just DO it! © Andreas Elgard Jensen

18765934_1472427469487981_207075750376636553_n