Dispar copiii din “sistemul de protecție a copilului”!!!

Colegii noștri din sistemul de “protecție a copilului” din Vaslui sunt înfometați și abuzați!

Am aflat că au dispărut din centrele de plasament, 11 colegi aflați cu “măsură de protecție specială”‼‼

🚨La nivelul IPJ VASLUI se află în lucru un număr de 15 cazuri cu minori dispăruţi, dintre care 11 sunt cazuri cu minori instituţionalizaţi în centre de plasament a precizat Bogdan Gheorghiţă – IPJ VASLUI.
Nu trece an fără vreun caz revoltător, de abuz asupra copiilor instituţionalizaţi. Asta arată clar cât de bolnav şi de disfuncţional este sistemul de protecţie socială din aceast județ și cât de competent este longevivul director Ionel Armeanu. Zeci de copii şi adolescenţi internaţi în centrele de plasament, cad periodic victime ale abuzurilor și violenței. Mai mult decât atât, potrivit poliţiştilor, atunci când victimele vor să denunţe ororile, au rețineri din cauza urmărilor.

‼Cerem demiterea urgentă a directorului general al DGASPC VASLUI- Ionel Armeanu și tragerea la răspundere penală a tuturor celor care se fac vinovați de neglijență în serviciu, abuz și hărțuire!!!
Ionel Armeanu a îmbătrânit pe scaunul de director fără să îmbunătățească calitatea vieții copiilor și tinerilor abandonați din Vaslui!!!

📝‼Consiliul Tinerilor Instituționalizați, a trimis plângere penală la Avocatul Poporului și Avocatului Copilului, Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui, Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui și Bârlad.

Ne dispar colegii din sistemul de protecție a copilului și directorul DGASPC își bea cafeaua liniștit!!!

Referință caz: https://stiriest.ro/2019/10/27/11-copii-au-disparut-din-centrele-lui-ionel-armeanu-copiii-de-aici-sunt-batuti-abuzati-si-transformati-in-sclavi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *